Acest site utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a platformei, masurarea traficului si functionalitati care ne permit sa iti prezentam un continut particularizat in functie de preferintele tale.

Termeni si conditii

Acest site web este administrat de SC CITY SHOP SRL, avand codul de inregistrare fiscala J40/18783/2007 inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr RO 22534743, telefon 0755129025, email [email protected].

SC CITY SHOP SRL depune eforturi pentru mentinerea corectitudiniiF informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SC CITY SHOP SRL precizeaza ca imaginea produselor are caracter informative, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SC CITY SHOP SRL fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SC CITY SHOP SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante conform art. 3 din OG 130 / 2000.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.

In cazul promotiei 1+1 gratis, se achita produsul cu pretul mai mare, iar produsul cu pretul mai mic este gratuit. Daca ambele produse au acelasi pret se achita doar unul dintre ele, iar celalalt este gratuit.

Cupoanele de reducere de tipul 20EXTRA, SPRING20 etc. nu se aplica in schimburi.

SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SC CITY SHOP SRL nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce daune SC CITY SHOP SRL.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SC CITY SHOP SRL si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SC CITY SHOP SRL, prin care SC CITY SHOP SRL este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare. Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila conform legii in vigoare nr.571 din 22 decembrie 2003
privind Codul fiscal.

DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SC CITY SHOP SRL isi deruleaza operatiunile pe SITE.

Daca SC CITY SHOP SRL confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre SC CITY SHOP SRL se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SC CITY SHOP SRL catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

 

Odata cu plasarea unei comenzi, utilizatorul este de acord cu preturile afisate in cosul de cumparaturi sau pe pagina de finalizare a comenzii dupa caz, precum si cu toate promotiile active in acel moment. Persoana care plaseaza comanda poate in orice moment sa anuleze comanda printr-o informare telefonica a departamentului comenzi sau retururi sau accesand contul de client sectiunea Comenzile mele. Comenzile neconfirmate de utilizator nu vor fi luate in considerare. Promotiile de pe site nu se pot cumula. Pentru orice modificare a unei comenzi, inclusiv schimbarea adresei de livrare, utilizatorul are obligatia sa anunte departamentul de comenzi si livrare pana in momentul confirmarii comenzii.

SC CITY SHOP SRL nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre SC CITY SHOP SRL.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.

 

OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmata de catre SC CITY SHOP SRL. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre SC CITY SHOP SRL pe SITE.

PRETUL CONTRACTULUI. Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE. Pretul poate fi modificat de catre SC CITY SHOP SRL, in orice moment, fara preaviz.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, SC CITY SHOP SRL atentioneaza ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SC CITY SHOP SRL va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

Pretul include TVA precum si orice alta taxa.

 

MODALITATEA DE LIVRARE.

SC CITY SHOP SRL isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de cel mult 30 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil, SC CITY SHOP SRL va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

SC CITY SHOP SRL poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI. Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat.

 

MODALITATEA DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. SC CITY SHOP SRL va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. In cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata produsului se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

SC CITY SHOP SRL atentioneaza CLIENTII ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre SC CITY SHOP SRL sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii a acestora.

Plata online folosind cardul:Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie furnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta existenta in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii CLIENTULUI.

SC CITY SHOP SRLva asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT conform art. 155 (1) din Codul fiscal.

SC CITY SHOP SRL va efectua livrarea produselor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei. Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.

 

POLITICA DE REDUCERE PRETURI

Preturile sunt direct influentate de costul de achizitie al produselor care cuprinde taxele vamale, transportul, depozitarea, comisioanele intermediarilor, cursul valutar si pot fluctua in functie de stocurile achizitionate.

Daca am terminat un stoc de 100 de bucati de pantofi pe care l-am cumparat cu 90 lei si l-am vandut cu 100 lei, si ulterior mai gasim acelasi model disponibil sa il cumparam de la furnizorul initial sau alt furnizor, nu ne poate garanta nimeni ca vom cumpara acelasi produs la un pret mai mic decat pretul initial. Este de dorit sa cumparam mereu la un pret cat mai mic si asta este si interesul nostru deoarece astfel am putea reduce pretul final de vanzare, dar uneori produsele care se vand bine au tendinta sa fie mai scumpe, nu mai ieftine, si datorita scumpirii transportului si al altor costuri directe din procesul de achizitie al stocului.
Pretul de vanzare este direct influentat si de cererea pentru acel produs.
Noi, fiind un magazin online de pantofi Fashion, suntem obisnuiti cu sezonalitatea produseleor. Astfel, daca un produs nu se vinde deloc si trece sezonul acelui produs, noi, pentru a urma sezonalitatea produselor suntem obligati sa scadem pretul de vanzare al produselor astfel incat sa le putem vinde in timp util, fara sa mai conteze pretul de achizitie.
Sistemul de generare al preturilor de vanzare si al promotiilor este automatizat in mare masura si pot interveni schimbari bruste in functie de rapiditatea cu care este vandut produsul.
Nu ne putem asuma responsabilitatea pentru cele de mai sus avand in vedere ca procesele sunt automatizate. Insa facem tot posibilul sa verificam cea mai mare parte a produselor.
Vom procesa manual orice eventuala problema raportata in cel mai scurt timp posibil. Pentru aceasta va rugam sa ne trimiteti un email la [email protected]
Va asiguram ca firma noastra face tot posibilul sa aduca in fata clientilor cele mai bune oferte posibile si nicidecum nu intentionam sa inselam vreun client.

 

POLITICA DE RETURNARE

Daca nu vi se potriveste marimea, orice produs se schimba GRATUIT. Oferim primul schimb gratuit per comanda si se face pe loc la adresa chiar a doua zi.

In cazul in care clientul efectueaza o comanda pentru care se doreste ulterior efectuarea unui schimb de produse din diferite motive(produsul prezinta un defect, marimea nu este potrivita, clientul nu este multumit de produs, sau alte motive), CITY SHOP SRL nu poate oferi clientului garantia stocurilor. Astfel, este posibilitatea ca stocul acelui produs sa se lichideze. In aceste situatii clientul poate opta pentru alegerea altui produs/model sau pentru returnarea banilor, in conditiile stipulate in Termenii si Conditiile de fata. 

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.

Produsul trebuie sa fie in starea sa initiala, sa nu fie purtat sau deteriorat in nici un fel.

Produsul trebuie sa aiba cutia in starea primita, nedeteriorata sau lipita. Pentru transport veti proteja cutia cu alt ambalaj astfel incat cutia sa ramana in starea in care ati primit-o. Va rugam nu lipiti scotch pe cutie.

Ne rezervam dreptul de a solicita clientilor poze justificative prin care sa ne asiguram ca produsul care face obiectul returului nu prezinta urme de purtare.

Daca un CLIENT a returnat un produs cu urme de uzura, cauzate prin purtare sau alte motive ce tin de CLIENT, SC CITY SHOP SRL isi rezerva dreptul de a alege sa nu mai colaboreze cu acel client pe o perioada nedeterminata de timp. Acest lucru este aplicabil atat in cazul returnarii produselor, cat si in cazul schimbului de produse. 

Potivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului conform Legii 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Asadar, consumatorul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestuia. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

Atragem atentia ca, în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Produsele achizitionate alaturi de o promotie se pot schimba doar cu produse care au fost sau mai sunt in promotia respectiva! Exemplu: Daca ati achizitionat 2 produse la promotia 1+1 Sandale si doriti schimbarea unuia, va trebui sa va alegeti un alt produs din categoria Sandale.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face doar in cont bancar* in cel mult 15 de zile de la primirea coletului.

*Curierii nu transporta bani intre comercianti si persoane fizice. Curierii transporta banii de la clientii persoane fizice la banca. Siteul nu lucreaza cu bani cash, banii de la clienti se ramburseaza de catre curieri in cont.

In caz de retur (cu cerere de rambursare bani in cont) si nu de schimb produs, conform legilor in vigoare, cheltuielile de transport ale produselor returnate sunt suportate de catre client. Clientul poate plati singur curierul, iar daca nu plateste, banii reprezentand transportul se vor scadea din valoarea produselor.

Procedura pentru returnarea produselor este urmatoarea:

 1. Ne sunati la 0755129025, un operator va prelua cererea si va trimite un curier la dvs pentru ridicarea produselor.
 2. Nu vom primi colete trimise de cliente si neaprobate in prealabil
 3. Odata cu trimiterea coletului va rugam sa ne trimiteti un numar de cont in care sa va returnam banii
 4. Banii se returneaza doar in cont in max 15 zile de la primirea coletului.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

Produsele NU se pot returna personal. Retunarea produselor se va face doar prin intermediul firmei de curierat.

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile in care: coletele prezinta deteriorari severe sau produsele au fost livrate / facturate gresit precum si in situatia in care produsele prezinta defecte de fabricatie, situatie in care SC CITY SHOP SRL va suporta contravaloarea transportului.

Produsele NU se returneaza prin intermediul Postei Romane

Exceptii: Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna: a) Produsele executate dupa specificatiile consumatorului; b) Produsele distinct personalizate;

Returul in cazul promotiilor 1+1 gratis sau 1+1 cu x% reducere. In cazul returului unor produse care fac parte dintr-o promotie, nu se poate returna produsul cu pret intreg si pastra produsul redus. In aceasta situatie va trebui sa returnati ambele produse si vi se vor returna banii pe amandoua produsele. Daca totusi doriti sa pastrati un produs, se va calcula valoarea procentual a reducerii din totalul comenzii raportat la fiecare produs in parte. Exemplu, daca ati cumparat 2 produse, unul cu 100 lei si celalat cu 80 lei si ati primit o reducere de 80 lei, si doriti sa returnati doar un produs, veti primi inapoi doar 55.5 lei in cazul produsului de 100 lei si 44.5 lei daca returnati produsul de 80 lei deoarece, la o comanda totala de 180 lei ati primit o reducere de 80 lei adica 44,44% din fiecare produs. Pretul transportului pentru retur revine in sarcina Clientului conform legislatiei in vigoare.

Factura se va emite doar dupa ce clientul intra in posesia produselor si dupa ce firma de curierat vireaza banii de pe produse in contul SC City Shop SRL. Dupa emitere, factura va putea fi downloadata din contul clientului. Pentru descarcarea facturii trebuie sa intrii in contul tau folosind telefonul de pe care ai dat comanda.

 

TERMENI DE LIVRARE

SC CITY SHOP SRL va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe site pentru produsul comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel.

SC CITY SHOP SRL, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, SC CITY SHOP SRL va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care SC CITY SHOP SRL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor SC CITY SHOP SRL poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SC CITY SHOP SRL prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la UTILIZATORI/CLIENTI a datelor personale necesare executarii CONTRACTULUI si se obliga sa respecte Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice. Datele obtinute de catre SC CITY SHOP SRL vor fi stocate în baze de date iar SC CITY SHOP SRL va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale. Pentru executarea CONTRACTULUI, SC CITY SHOP SRL va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENTI catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line.

 

INFORMATII LEGALE

RASPUNDEREA SOCIETATII.

SC CITY SHOP SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/CONTRACTULUI si celorlalte instructiuni mentionate pe SITE. SC CITY SHOP SRL nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe SITE.

SC CITY SHOP SRL nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca urmarea utilizarii produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

GARANTII. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute accesand formularul de contact.

FORTA MAJORA. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA. CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SC CITY SHOP SRL si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA. Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a SC CITY SHOP SRL. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale SITE-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal. Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a cel mentionate anterior, SC CITY SHOP SRL poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare din SITE.

Prezentul document este redactat in conformitate cu:

 • Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii;
 • Legea nr. 148/2000 privind publicitatea;
 • Legea nr. 158/2008 privind publicitatea înșelătoare și publicitatea comparativă;
 • Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;
 • Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață;
 • Ordonanța de Urgență nr. 140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri;
 • Ordonanța de urgență nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc;
 • Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE;
 • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice;
 • Ordonanța de urgență 141/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de furnizare de conţinut digital şi de servicii digitale.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

SC CITY SHOP SRL inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator/UTILIZATOR/CLIENT.Conform cerintelor Legii nr. 506/2004 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC CITY SHOP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII. SC CITY SHOP SRL respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza SITE-ul.

SC CITY SHOP SRL nu va colecta date personale despre UTILIZATORI/CLIENTI (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numite in continuare "Date Personale") exceptand situatia in care UTILIZATORII/CLIENTII insisi comunica aceste date.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII decalara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a SC CITY SHOP SRL si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

• activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SC CITY SHOP SRL si a tertilor cu care SC CITY SHOP SRL are relatii de orice natura, inclusiv site-urile partenere ondisplay.ro, fashionsale.ro, dekomarket.ro, what2eat.ro) la adresele de e-mail comunicate SC CITY SHOP SRL,

• participarea la concursuri, promotii;

• transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);

• statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;

• pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale SITE-ului;

• cercetari de piata;

• urmarirea datelor de vanzari.

Cu scopul de a profila, monitoriza si a trimite comunicari si oferte personalizate, folosim Retargeting.bz (Adresa: Str. Vasile Lascar, Nr. 178, Sector 2, Bucuresti, Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO34270947, Nr. Inreg. Registrul Comertului: J40/3525/23.03.2015, E-mail: [email protected], Numar de telefon: +40-727-383-165) si S.C. The Marketer International S.R.L. (Adresa: : Str. Badea Cartan, Birou 3, zona II, Camera 2, Bl. 40, Sc.A, Et.5, Ap.66, Sector 2, Bucuresti, Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO46003544, Nr. Inreg. Registrul Comertului: : J40/7641/21.04.2022, E-mail: [email protected], Numar de telefon: +4074 62 834 48) ce detin un soft de marketing automatizat, dedicat magazinelor online.

Aceste activitati nu au niciun efect legal sau alt efect semnificativ similar asupra utilizatorilor. Singura consecinta a folosiri aceasta profilare este pentru ca utilizatorii sa primeasca reduceri si oferte personalizate de marketing. Utilizatorul poate opta sa nu mai fie profilat sau sa mai primeasca comunicari comericiale, fara niciun efect, altul in afara de a primi aceste reduceri sau oferte personalizate de marketing.

Cu scopul de prelucrare, monitorizare a activitatilor (profilare) si interactiune cu site-ul, Retargeting.biz trebuie sa colecteze in mod automat si sa stocheze urmatoare date cu caracter personal: e-mail, numar de telefon, nume, prenume, sex, data nasterii, oraș, județ

adresa IP (inclusiv posibila locație), browser, order ID, cod de reducere, valoare reducere, cost transport, valoare totala comanda, pret individual produse comandate, variatii de produs, produse, device, OS, IP location, timestamps legate de vizitarea paginii, vizitare pagina, vizitare categorie, vizitare brand, click pe poza, mouse over cart, mouse over price, scroll up, scroll down, add to cart, remove from cart, selectare variatie, add to wishlist, comentariu, Like pe Facebook, vizitat pagina de ajutor.

Categoriile de persoane vizate sunt vizitatori, utilizatori înregistrați sau clienți ai site-ului, după caz, în funcție de serviciul ales. Datele vizitatorilor vor fi stocate timp de 2 luni, iar cele ale utilizatorilor inregistrati sau clientilor timp de 3 ani.

Pentru a-si presta serviciile, Retargeting.biz foloseste imputerniciti terti (subcontractori) din EEA si SUA (numai pentru notificarile push), iar transferul de date cu caracter personal este facut in temeiul Scutului de Confidențialitate UE-SUA,: datele sunt retinute/stocate pe durata contractului dintre cele doua parti.

Cookie-uri: acest site trebuie sa foloseasca cookie-uri first party si va da acces lui Retargeting.biz la aceste informatii. Acest cookie este plasat de acest site si, prin urmare, poate fi folosit doar in legatura cu acest site. In consecinta, o legatura intre monitorizarea interna a utilizatorilor acestul site si monitorizarea pe alte site-uri nu este tehnic posibila prin acest cookie.

Pentru a te dezabona de la comunicarile trimise de Retargeting.biz trimite un e-mail la adresa [email protected] (te rugam sa introduci aici adresa de e-mail de contact pentru magazinul tau online).


Puteti oricand sa descarcati instructiunile de folosire si certificatul de garantie pentru produsele comercializate accesand link-ul https://www.sportbrands.ro/warranty.pdf. Garantia produselor este de 30 de zile din momentul primirii lor.